BETINGELSER FOR LEJE AF STAND

Hvad må jeg sælge?

Du må sælge alt, hvad der har med børn at gøre. Fra 0-16 år. Dvs baby-/børnetøj, legetøj, børnebøger; alt til børneværelset, babyudstyr og lignende.

Det er også tilladt at sælge graviditetstøj og  ammetøj (vi har særlige stande, hvor du kan hænge det på)

Der må ikke sælges voksentøj på børnestandene. Ønsker du at sælge voksentøj, kan du booke en stand her

 

Booking

Du kan booke en stand her på siden eller i butikken. Skulle der opstå problemer undervejs, er du velkommen til at ringe til os på telefon 61714691.

Du bestemmer selv hvilken dag og tidspunkt på dagen, du ønsker at din standleje skal starte

OBS: Standen er først booket, når lejen er betalt.

 

Standard af varene

Alle varer skal være i god stand. Der må ikke sælges ødelagte/meget slidte eller forvaskede ting. Alle ting skal være nyvasketAlt Til Barnet fjerner ting, som ikke lever op til butikkens standard.

 

Opsættelse af stand 

Du har mulighed for at hente dine prismærker inden din lejeperiode starter, så du kan prissætte dine ting der hjemme i ro og mag.

Den dag din lejeperioden starter skal du senest have sat din stand op 1 time før lukketid – medmindre andet er aftalt. 

Dagen efter lejeperioden er startet, har Alt Til Barnet lov til at udleje din stand til anden side, hvis du ikke er dukket op.

Husk at din stand skal tømmes senest 1 time før lukketid den dag din lejeperiode slutter.

 

Gør din stand overskuelig

Det sælger bedst, hvis din stand ikke er proppet. En proppet stand virker uoverskuelig og kunderne går ofte videre til næste stand uden at kigge mere på din. Så hellere put lidt på standen af gangen og så løbende fylde op. Vi kan også fylde op for dig.

 

Regler i forhold til standpladsen.

Der må ikke fastgøres noget på standene. I toppen af standen er der klemmer, hvor du evt. kan hænge beskeder op til kunderne. Vi har sedler liggende, hvor du kan skrive størrelse og andre beskeder på.

Af sikkerhedsmæssige årsager skal alle varer placeres på reolen. Ting der står på gulvet vil blive fjernet.

Vi har et område til større ting. Så hvis du har en større ting, der ikke kan være på standen, er du velkommen til at sætte tingen derover. Dette er selvfølgelig gratis.

 

Standlejerens eget ansvar

Det er standlejerens eget ansvar at alle varer er mærket med stregkode. Skulle en vare mangle en stregkode, vil den blive hængt på stativet bag kassen. Det er standlejerens eget ansvar at tjekke dette stativ.

Hver d 1. i måneden bliver de tømt, og tingene overgår til Alt Til Barnet.

 

Ændring af pris/udsalg

Hvis du ønsker at ændre prisen på dine varer i løbet af lejeperioden, skal du kontakte personalet, som vil lave nye prismærker til dig. Det koster 10 kr. for 10 nye prismærker.  Af sikkerhedsmæssige årsager er overstregede priser ugyldige. Tingene vil ikke blive solgt, men hængt væk.

Du har mulighed for at holde udsalg på hele din stand. Du skal blot informere personalet herom, så de kan registrere rabatten i kassesystemet. Udsalgs-skilte udleveres af personalet, og man kan vælge mellem 25%, 50% eller 75%

 

Tømning af stand

Din stand skal tømmes senest en time før lukke tid på lejeperiodens sidste dag. 

Du kan også vælge at tilkøbe nedpakning. Så du ikke skal bruge tid på at pakke standen sammen. Men bare kan svinge forbi og hente de tilbageværende varer, inden butikken lukker. (Det koster 70 kr., hvis vi skal pakke standen ned for dig).

Du skal huske at medbringe ID, så vi kan sikre os at det er din stand. Personalet har ret til at gennemgå dine ting for at se om det hele tilhører dig. Prismærkerne skal derfor også blive siddende på varerne. 

 

For sen tømning af stand

Er standen ikke tømt inden lukketid på lejeperiodens sidste dag, fjerner Alt Til Barnet varene fra standen – med mindre andet er aftalt. Og de ting der er tilbage tilfalder butikken. Alt Til Barnet vil efterfølgende sælge tingene og pengene vil gå til et godt formål.

 

Udbetaling

Den 1. hverdag i måneden bliver pengene fra de solgte varer overført til standlejeren konto (minus de 15% i kommission).  Du vil kunne se dem på din konto dagen efter.

 

Alt Til Barnet er ikke ansvarlig for ødelagte eller forsvundne ting. Vi anbefaler kraftigt at sætte alarmer på alt der koster over 40 kr., for ikke at friste sarte sjæle.

 

I butikken er der flere overvågningskamera og personalet er selvfølgelig også opmærksomme på, hvad der sker i butikken – og træder ind, hvis det er nødvendigt.

 

Har du nogle spørgsmål, så kontakt os endelig

Adresse: Victoriagade 40-44   –   5000 Odense C   –    Tlf: 61714691   –   Mail: kontakt@alttilbarnet.dk   –   CVR: 39701987